Новости

опубликовано: 23.05.2012

У період з 14 по 17 травня ц.р. з робочим візитом в Ізраїлі перебувала українська делегація на чолі з  заступником Міністра аграрної політики та продовольства України О.Сеня у складі представників Міністерства аграрної політики та продовольства України, керівництва Національної Академії аграрних наук, Головного управління агропромислового розвитку Сумської облдержадміністрації, Державної інвестиційної компанії України В.Хоменка, Асоціації молочних виробників України, більше 23 вітчизняних агропромислових підприємств.
Метою зазначеного візиту була участь у міжнародній сільськогосподарській виставці «Agritech 2012», вивчення досвіду і технологічного потенціалу Ізраїлю у сфері сільського господарства, з’ясування можливостей  застосування ізраїльських технологій в АПК Україні та обговорення питань розширення українсько-ізраїльського секторального співробітництва.
У рамках зазначеного візиту, зокрема, українська делегація здійснила професійні тури до низки профільних агропромислових об’єктів, провела зустрічі з керівництвом міністерством сільського господарства та розвитку села, представниками міністерства промисловості, торгівлі та зайнятості, профільних компаній Ізраїлю.

источник